Reconditionare fotografii vechi

Reconditionare fotografii vechi

Reconditionare fotografii vechi 150 150 FotoFixer

Reconditionare fotografii vechi

constă într-o serie de operațiuni de editare foto care au un scop cât se poate de nobil: recuperarea unei amintiri. Ce poate fi mai frumos decât să redai cuiva o amintire frumoasă? Poate că sună cam prețios, dar exact asta înseamnă reconditionare fotografii vechi: amintiri salvate. Nu de puține ori, clienții se emoționează foarte tare atunci când primesc de la FotoFixer fotografia reconditionată, mai ales dacă au ales și colorizare. Fotografia parcă ”este readusă la viață”, este reacția cea mai des întâlnită la clienții FotoFixer!

Iată un exemplu de fotografie reconditionată care a emoționat sincer clientul.

reconditionare fotografii colorizare colorare poze nunta poze vechi vertical - Reconditionare fotografii vechi - FotoFixer

Ce ar trebui să știi despre reconditionare fotografii vechi, înainte să vedem câteva exemple de poze reconditionate:

  1. Aproape orice poză se pretează la reconditionare fotografii vechi, oricât de deteriorată ar fi. Doar să nu lipsească din bucăți mari din poză.
  2. Fotografia care va fi reconditionată este cea pe care o trimiți pe e-mail, nu cea fizică, de acasă! FotoFixer nu știe cum arată cea de acasă, știe doar ce primește pe mail și pe ea lucrează.
  3. Fotografia trebuie scanată la maximum de DPI, preferabil la peste 600 DPI, dar nu mai puțin de 300 DPI. Dacă nu știi ce înseamnă asta, nu-ți face griji. Doar spune-i persoanei care face scanarea că ai nevoie de minimum 600 DPI. De reținut că la o scanare nu e relavantă rezoluția, numărul de megapixeli sau alte caracteristici ale scannerului, ci doar DPI, adică Dots Per Inch.
  4. Unele fotografii se pretează la colorare, altele, nu. Concret poți afla doar după ce trimiți pozele pentru evaluare, prin e-mail, la fotofixer.ro@gmail.com, sau prin WhatsApp, la numărul 073 66 81 555.

Exemple reconditionare fotografii vechi

Exemplu de reconditionare fotografii vechi pe o fotografie foarte veche, imagine luată de client de pe monumentul funerar al un veteran al Războiului de Independență (1877). E o reconstrucție destul de complexă, am folosit mai multe tehnici și ceva AI (inteligență artificială).

 

reconditionare poze vechi familie peste 100 de ani vechime restaurare FotoFixer 500x461 - Reconditionare fotografii vechi - FotoFixer

 

Reconditionare fotografii vechi

și colorizare, pe imagini de rezoluții mici

Schimbările devin și mai dramatice atunci când adaugi culoare după o reconditionare foto. Iată, mai jos, un exemplu de reconditionare: o fotografie veche de 100 de ani, reconditionată și doar semi-colorizată (culori nesaturate), pentru a nu forța aspectul.

recondi  ionare fotografii mama   i fiica colorizare fotografii vechi - Reconditionare fotografii vechi - FotoFixer

Reconditionare fotografii vechi, rezoluții mari

Sunt lucrări complexe de reconditionare fotografii vechi, fotografii editate pentru print (au minimum 300 DPI):

restaurare si colorizare dby FotoFixer - Reconditionare fotografii vechi - FotoFixer

Pentru portofoliu cu lucrări de reconditionare fotografii vechi, mergi la pagina dedicată. Pentru o ofertă de preț, mergi la pagina de contact.

FotoFixer are și pagină de Facebook. Și cont de Instagram. Postăm regulat exemple de reconditionare poze vechi, așa că ai ocazia să dai un like, un follow sau un share. Pentru care FotoFixer îți mulțumește de pe-acum!

Lasă un comentariu