Restaurare fotografii vechi

cutie fotografii transp - Restaurare fotografii vechi - FotoFixer

Mai dă-le o șansă!

Fotografiile vechi sunt, în cele mai multe cazuri, fotografii de familie, care poartă cu ele frânturi din istoria personală a fiecăruia. Multe dintre poze au trecute prin experiențe grele: au fost lipite și dezlipite, arse și pătate, purtate în portofel până s-au tocit, uitate prin sertare până au mucegăit. Cu FotoFixer, aceste fotografii vechi și unice primesc o șansă: restaurare poze și colorizare. După procesul de restaurare fotografii vechi, acestea pot fi imprimate, înrămate sau păstrate în format digital, așa că nu se vor mai deteriora niciodată.

Ce înțelegem prin

Restaurare fotografii vechi

sau ”repararea” unei fotografii vechi

Ce anume face fotofixer

Scopul unei restaurări este de a aduce fotografia cât mai aproape de felul cum arăta ea când a fost imprimată pe hârtie prima dată. Pentru asta, FotoFixer salvează tot ce se poate salva din poza originală. O repară cu elementele care există, folosind clonarea și copierea pentru bucățile care lipsesc.

Opțional, după procesul de restaurare fotografii vechi, FotoFixer poate poate face și colorizare (de reținut că nu orice fotografie se pretează la colorizare).