Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea:

Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea:

Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea: 150 150 FotoFixer

Cadouri personalizate, cu adevărat unice și 100% emoționante

Cadouri personalizate pentru cei dragi, iată o căutare care te duce de obicei spre cele mai dezamăgitoare locuri ale internetului: acele magazine de cadouri personalizate care sunt atât de personalizate încât… arată toate cam la fel: o cană cu ”cea mai bună mamă”, un șorț de bucătărie cu ”cea mai bună bunică”, o diplomă ”pentru cel mai bun frate”, o sticlă de vin cu eticheta ”pentru cel mai bun soț”, un tricou cu ”așa arată cel mai bun bunic” șamd. Chiar sunt astea cadouri unice? Nu chiar!

Iată cum arată un cadou cu adevărat unic! Garantat, nu există în lume un alt cadou care să arate așa! Este un cadou unic pentru că pornește de la o fotografie unică!

cadouri unice poza colorata inramata - Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea: - FotoFixer

Sigur, căutând cadouri personalizate mai poți să nimerești și prin magazine online cu produse obișnuite: haine, obiecte casnice, aparatură etc. Și nu e ceva greșit, pentru că, în cele din urmă, absolut orice se găsește de cumpărat poate fi făcut cadou, nu? Da, însă acestea nu sunt deloc cadouri unice!

Când cauți cadouri personalizate te gândești la ceva cu totul special, la un cadou care să poarte cu el o încărcătură emoțională. Un exemplu de cadouri unice sunt fotografiile. Greu găsești ceva care să întruchipeze mai bine ideea de unicat decât o fotografie! Și, cu cât o fotografie este mai veche, cu atât ea este mai valoroasă și mai potrivită pentru un cadou unicat! Sigur, pozele vechi sunt deteriorate, însă asta o rezolvă FotoFixer! Tot ce trebuie să faci este să scanezi poza, la vreo 1200 DPI preferabil și să o trimiți la FotoFixer! Iată aici un partener FotoFixer care se ocupă de scanare foto profesională și imprimare foto în București. Aici va trece prin restaurare, retușare, colorizare și tot ce mai trebuie pentru a fi înrămată și făcută cadou. Asta e rețeta pentru cadouri personalizate inspirate!

cadouri personalizate fotografie veche retusare colorare 2 - Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea: - FotoFixer

Ai un centru de scanare foto, sau de printare și înrămare? 
Poți deveni partener FotoFixer! Pagina de contact o găsești AICI.

Așadar, când cauți cadouri unice pentru cei dragi, poate ar trebui să te gândești în primul rând la ce anume le face plăcere, ce îi surprinde sau îi emoționează. O fotografie înrămată este un cadou mereu potrivit, astfel de cadouri personalizate nu se demodează niciodată!

Evident, imaginea care va fi înrămată trebuie aleasă având în minte destinatarul cadoului, că doar vorbim de cadouri unice! De exemplu, dacă acest cadou este pentru persoană tânără sau un copil, poți opta pentru un trucaj făcut de FotoFixer și înrămat. Găsești aici o colecție de trucaje făcute de FotoFixer și publicate în presă, poate îți vine vreo idee.

Cadouri unice, pornind de la poze personale

Dacă ești în căutare de cadouri personalizate pentru bunici sau persoane mai în vârstă, ar fi potrivită o fotografie veche, restaurată și colorată. A reînvia o amintire prin restaurare digitală și a o așeza într-un tablou este, poate, cea mai bună idee când cauți cadouri unice pentru vârstnici!

Cadouri personalizate poza veche retusata colorata inramata - Cadouri personalizate, cadouri unice și emoționante cauți? Iată ideea: - FotoFixer

Ești gata să faci un cadou unic? Perfect! Primul pas e alegerea fotografiei.

Găsești aici detalii despre toate serviciile FotoFixer.