Contact

Așadar, ai ales să

Contactezi FotoFixer

Felicitări!

FotoFixer ia în serios nevoia ta de siguranță atunci când îi încredințezi fotografiile personale. De aceea, FotoFixer a conceput o modalitate de a-ți oferi garanții că îți vor fi respectate drepturile și că fotografiile tale personale nu vor fi folosite nicicum fără acordul tău explicit.

Concret, folosind formularul de contact, îți vei da acordul pentru Termene și Condiții, un document cu valoare de contract între tine și FotoFixer. Nicio altă metodă de a trimite pozele nu îți oferă această garanție formală!

Aici poți să încarci pozele și să obții link-ul de download.

Cel de-al doilea document la care îți vei da acordul atunci când folosești formularul, Politica de confidențialiate a site-ului, este conceput tot pentru protecția ta. Conține prevederi destul de standardizate în online, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 129 din 15 iunie 2018.

  Numele și prenumele*:
  Adresa de e-mail*:
  Telefon:*
  Alege metoda de comunicare:*:
  Subiectul mesajului*:
  Link-ul de download pentru poze:*
  Ce reprezintă pozele din atașament:*
  Mesaj:*

  Ai o întrebare pentru FotoFixer?

  Scrie un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0736681555, iar FotoFixer o să-ți răspundă cât se poate de repede.

  E-mail: contact@fotofixer.ro

  Onestitate

  FotoFixer își anunță clientul de la început ce se poate face și ce nu, ca să nu lăsăm loc pentru așteptări nerealiste. Astfel evităm dezamăgirile.

  optimizare

  FotoFixer caută mereu să obțină tot ce se poate dintr-o fotografie, oricât de compromisă ar părea. De cele mai multe ori se mai poate face ceva.

  Unicitate

  Fiecare fotografie păstrează spiritul unei anumit moment, unic și irepetabil. De aceea, FotoFixer acordă fiecărei imagini toată atenția.