cadouri pentru bunici

cadouri pentru bunici

cadouri pentru bunici 150 150 FotoFixer

cadouri pentru bunici

Idei de cadouri atât de inspirate ca te vor strânge bunicii în brațe!

Să alegi cadoul potrivit pentru cineva nu e niciodată treabă simplă, dar totul devine mult complicat când e vorba să găsești cadouri pentru bunici. Poți să cauți ore în șir idei de cadouri și îți dai seama că te învârți în jurul acelorași lucruri: parfumuri, haine, bijuterii, obiecte casnice… Parcă nu e foarte potrivit de cadou pentru bunicul sau pentru bunica, nu?

femeie cadou fotofixer v3 - cadouri pentru bunici - FotoFixer

Și atunci, care ar fi cele mai potrivite cadouri pentru bunici? Vârstincii știu, poate, cel mai bine să își prețuiească amintirile. Iar pentru ei, amintiri de familie nu înseamnă filmulețele din cloud sau pozele de pe Instagram făcute acum două săptămâni. Ei caută în sertarul cu fotografii vechi și își revăd puținele poze pe care le au din tinerețe. Decolorate, zgâriate, tocite pe la colțuri, rupte și lipite, îngălbenite de vreme, aceste poze vechi sunt ultimele lor legături cu trecutul. O singură fotografie din acel sertar este pentru bunicii noștri încărcată cu atâtea emoții așa cum noi nu vom reuși niciodată să atașăm unei fotografii. Asta poate și pentru că noi avem mii de fotografii, pe când ei au doar câteva.

Fotografie b  tr  n veteran restaurat     i colorizat   de Fotofixer 300x221 - cadouri pentru bunici - FotoFixer

Pentru bunicii noștri, o poză nu surprinde doar un moment, ci ajunge să reprezinte o întreagă bucată din viață. Ei își făceau o fotografie o dată la câțiva ani, în timp ce noi facem probabil câteva sute de poze într-un singur an. Ei au ”poza din copilărie”, ”poza din tinerețe” și încă vreo câteva, mai multe, de când erau deja bătrâni.

CADOURI PENTRU BUNICI

Poate cele mai potrivite cadouri pentru bunici sunt chiar aceste poze vechi, restaurate, colorizate, eventual înrămate. E un fel de restituire a trecutului, un mod simplu de a le aduce în fața ochilor o mică sclipire din viața pe care au trăit-o. Poți să alegi un cadou pentru bunici care să le redea legătura cu trecutul într-o formă cât mai plăcută. Și, nu în ultimul rând, să le redai culoarea amintirilor, pentru că lumea a fost mereu în culori. Fotografiile alb-negru sunt doar umbre ale unei realități vii pe care bunicii noștri au trăit-o în modul cel mai autentic.

S-o spunem răspicat: bunicii noștri au dreptul la amintiri color!

Fotografie soldat t  n  r so  ie restaurare foto   i colorizare fotofixer 300x235 - cadouri pentru bunici - FotoFixer

Aceste fotografii vechi, reparate, colorizate și înrămate, ar putea fi cele mai potrivite cadouri pentru bunici. O poză din trecutul îndepărat care arată ca în prezent! Iată ce ar putea fi cel mai potrivit cadou pentru bunica sau cel mai potrivit cadou pentru bunicul. Le vor primi cu o emoție autentică, așa cum numai bunicii știu să se bucure de amintiri. Și au și de ce! Restaurarea unei poze vechi poate fi spectaculoasă, și poți să vezi câteva exemple pe canalul de Youtube FotoFixer sau în secțiunea Portofoliu FotoFixer.

Deci? Încă mai cauți cadouri pentru bunici? E ok, caută. Apoi revino aici și ia legătura cu FotoFixer pentru restaurarea unei fotografii vechi. E mai ieftin decât ai putea fi tentat să crezi!