trucaje foto – portofoliu

Trucaje difuzate în emisiunea Starea Nației,

pe Digi 24 și TVR 1, în perioada 2016-2018.

Sunt imagini concepute pentru a ilustra un material scris, deci ar avea nevoie de context pentru a li se prinde sensul pe deplin și pentru a se înțelege gluma. Multe dintre aceste trucaje sunt concepte transpuse în imagine, iar asta e exact așa cum pare: complicat. Oricum, rămân observabile compoziția imaginii, tehnica și, cel puțin la unele, umorul.

Grupaj 1

Clic pe oricare trucaj pentru a intra în galerie.

Toate imaginile din această pagină (trucaje foto – portofoliu) și de pe restul site-ului fotofixer.ro fie sunt proprietatea FotoFixer, fie au acordul de publicare al proprietarilor. Reproducerea și utilizarea acestor imagini fără acordul FotoFixer reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor (Legea 8 /1996 republicată).

Grupaj 2

Clic pe unul dintre trucaje pentru a intra în galerie.

Grupaj 3

Sunt trucaje foto în format ultra-wide, în raport de 5:1. Doar intrând în galerie le poți vedea întregi, așa cum au fost concepute.

Trucaje publicate pe TimesNewRoman.ro

în perioada 2010 – 2012

Sunt imagini care ilustrează articole de pe TNR scrise de ceva-mai-tânărul FotoFixer și de colegii săi. În acest grupaj se găsesc și unele dintre primele trucaje realizate și publicate de FotoFixer.

Clic pe orice trucaj pentru a intra în galerie.